Karijera

Zaposlenje

Karijera
Zaposlenje

Dobrodošli u ALTA Banku, finansijski sistem koji ceni odgovornost, trud i posvećenost, podstiče inovativnost, neguje razvoj zaposlenih i ulaže u zdravo radno okruženje.

Aktivno brinemo o svim ljudima zaposlenim u ALTA Banci, istovremeno negujemo timski rad i podržavamo individualni razvoj. Ulažemo u razvoj zaposlenih, vrednujemo njihova prava, podstičemo optimalni profesionalni razvoj. Vodimo računa o poslovnom ambijentu u kom se zaposleni osećaju prijatno i motivisano da daju jedinstveni doprinos radu i poslovanju. 

U poslovanju i u međusobnim odnosima vodimo se vrednostima kao što su odgovornost, poverenje, podrška i inovativnost, cenimo međusobno uvažavanje, profesionalnu poslovnu kulturu i etiku. Insistiramo na dobroj dvosmernoj komunikaciji i primenjujemo agilne metode rada kako bismo obezbedili najbolju brigu za uspešan tim.

Ako podržavate naše vrednosti, razumete naše planove, prepoznajete sebe u našoj viziji, i verujete u sebe, ALTA Banka je pravo mesto za vas.

Pridruživanjem ALTA Banci postajete deo višedecenijske prakse uspešnog poslovanja i, uz saradnju sa visoko-kvalifikovanim i uspešnim kolegama, stičete mogućnost da unapredite i povećate znanja, veštine i profesionalno iskustvo.

Ukoliko se slažete sa obaveštenjem o obradi podataka o ličnosti kandidata koji apliciraju za posao, pošaljite svoju prijavu sa biografijom Odeljenju za ljudske resurse ALTA Banke, na e-mail: karijera@altabanka.rs 

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.