Internet kartice

Za siguran šoping na mreži

Internet kartice
Za siguran šoping na mreži

Upotrebom VISA Virtuon kartice ALTA Banke komforno, sigurno i jednostavno kupujte putem interneta u zemlji i inostranstvu.

Korisnik kartice može biti svako punoletno, domaće ili strano fizičko lice. Kartica se može koristiti na svim domaćim i inostranim web-sajtovima obeleženim znakom VISA. ALTA Banka preporučuje kupovinu samo preko web-sajtova proverene bezbednosti.

Potrošnja po VISA Virtuon kartici vezana je za poseban dinarski i devizni račun, koji su isključivo namenjeni za kupovinu putem interneta i na koje uplaćujete samo onoliko sredstava kada i koliko nameravate da potrošite, što čini Vašu kupovinu još bezbednijom.

Dnevni limit za potrošnju VISA Virtuon karticom iznosi 2.000,00 EUR, odnosno odgovarajući iznos protivvrednosti u dinarima.

VISA Virtuon karticu dobijate nakon što popunite zahtev za izdavanje kartice i u ALTA Banci otvorite namenski dinarski i devizni račun za koje će biti vezano korišćenje kartice. Naknada za izradu kartice je jednokratna.

Prilikom kupovine VISA Virtuon karticom potrebni su Vam:

VISA Virtuon kartica izdaje se na period od tri godine.

Saveti za bezbedno korišćenje internet kartice

Za vođenje i održavanje platnih računa za plaćanje obaveza po kreditnim karticama i platnih računa za transakcije VISA Virtuon karticom Banka ne naplaćuje naknadu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.