NOVA EKSPOZITURA ALTA BANKE U VOJVODINI POČELA JE SA RADOM

Četvrtak, 2/6/2022

Počela je sa radom nova ekpozitura ALTA banke u centru Novog Sada 30. maja 2022. godine , na adresi Bulevar oslobođenja 81, koja će ujedno biti i svojevrsni regionalni centar ove finansijske institucije u Vojvodini.

Otvaranjem prve ekspoziture u Novom Sadu, ALTA banka je započela proces širenja svoje poslovne mreže i istovremeno omogućila dostupnost svojih usluga i u ovom delu naše zemlje, sa ciljem da stanovništvu i kompanijama sa teritorije Vojvodine i Novog Sada pruži profesionalnu uslugu i finansijsku podršku, nudeći široku paletu proizvoda i usluga.

Prisutnost u bankarskom sektoru od preko 40 godini, ALTA banka nastavlja sa novom vizijom i energijom, ostajući pouzdan partner građanima i privredi.

Povodom otvaranja nove ekspoziture, Predsednica Izvršnog odbora ALTA banke, dr Una Sikimić izjavila je sledeće:

 „Zadovoljstvo mi je da smo u Novom Sadu,  na izuzetnoj lokaciji otvorili novu ekspozituru ALTA banke, koja će ujedno biti i svojevrsni regionalni centar naše Banke u Vojvodini. Reč je o modernom prostoru koji će imati važnu ulogu u poslovanju ALTA banke. Širenje poslovne mreže jedan je od strateških ciljeva, koji će omogućiti da ALTA banka široj bazi klijenta približi svoje usluge i proizvode. Za ovu priliku pripremili smo posebne pogodnosti i akcijske uslove, o kojima se detaljnije možete informisati u prijatnom ambijentu naše nove ekspoziture. Radujemo se dolasku u Novi Sad, čvrsto verujući da ćemo kroz stabilno partnerstvo i dugoročnu saradnju izgraditi snažnu vezu sa našim klijentima“.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.