Poštovani klijenti, novi sajt je u pripremi. Dear clients, new website is under construction.

Dobro došli!
Vaša ALTA banka

Stabilna, sigurna i jaka!

Keš kredit

podržavamo Vaše želje

Saznajte više

Štednja

novo mesto Vaše štednje

Saznajte više
Obaveštenje o izmeni roka primene tačke 50. Uputstva za sprovođenje Odluke o uslovima i načinu obavljanja platog prometa sa inostranstvom
Četvrtak, 24/12/2020

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je došlo do izmene roka primene tačke 50. Uputstva za sprovođenje Odluke o uslovima i načinu obavljanja platnog prometa sa inostranstvom koji predviđa obavezu unošenja broja godine i iznosa fakture/profakture po osnovu koje se vrši plaćanje/naplata uvoza/izvoza robe.

Narodna banka Srbije je početak primene koji je planiran za 01.01.2021. godine, pomerila za tri meseca, odnosno do 01.04.2021. godine.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati :

putem e-maila: deviznipp@altabanka.rs ili na brojeve telefona: +381 11 2202630 ili +381 11 2205631 (Sandra Stijelja ili Ivana Ribar-Milutinović)

Obaveštenje možete preuzeti klikom na link

VAŠA ALTA BANKA

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.