Poštovani klijenti, novi sajt je u pripremi. Dear clients, new website is under construction.

Dobro došli!
Vaša ALTA banka

Stabilna, sigurna i jaka!

Keš kredit

podržavamo Vaše želje

Saznajte više

Štednja

novo mesto Vaše štednje

Saznajte više
Punomoćje za podizanje jednokratne finansijske pomoći
Petak, 5/6/2020

U skladu sa Instrukcijom o načinu isplate jednokratne novčane pomoći punoletnim državljanima Republike Srbije sa posebnih namenskih računa u iznosu od 100 EUR u dinarskoj protivvrednosti, koju je donela Narodna banka Srbije 20.maja 2020.godine, ALTA banka a.d. Beograd omogućava isplatu ove jednokratne pomoći, pored ličnog podizanja primaoca pomoći i putem jednokratnog Punomoćja primaocima pomoći koji, iz opravdanih razloga, nisu u mogućnosti da lično podignu gotov novac. Isplata putem punomoćja je moguća isključivo sa posebnih namenski računa koje je Banka otvorila za uplatu ove jednokratne pomoći.

Isplata ovih novčanih sredstava je omogućena ovlašćenom licu u prostorijama Banke uz davanje jednokratnog punomoćja i stavljanje na uvid ličnih dokumenata korisnika i ovlašćenog lica.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.