Promo period u ALTA banci

PROMO periodi u ALTA banci

Petak, 09/06/2023

Dragi klijenti i svi oni koji ćete postati deo naše porodice,
Želimo da Vas obavestimo da je u toku promotivni period u ALTA banci vezan za besplatno održavanje računa, sigurnu štednju, kao i keš kredit i kredit za refinansiranje.

BESPLATNO ODRŽAVANJE RAČUNA

Svi klijenti korisnici tekućih računa – pravna lica, preduzetnici i fizička lica koji otvore račune u ALTA Banci do 01.septembra 2023. godine, biće oslobođeni mesečne naknade za vođenje računa u periodu od otvaranja računa do kraja godine.

SIGURNA ŠTEDNJA 

Za sve klijente fizička lica koji oroče svoja sredstva u ALTA Banci u valutama RSD i EUR do 31. avgusta 2023. godine, odobravamo stimulativne kamatne stope na oročene depozite.

KEŠ KREDIT I KREDIT ZA REFINANSIRANJE

Uz kredite ALTA Banke, klijenti mogu računati na konkurentne uslove koji su prilagođeni njihovim finansijskim potrebama. Kreditni savetnici su tu da pruže podršku i pomognu klijentu da odabere najbolju opciju koja odgovara njihovim potrebama, u promo periodu do 31. avgusta 2023. godine.Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.