Posvećeni stvaranju bezbednosne kulture

Posvećeni stvaranju bezbednosne kulture

Sreda, 19/5/2020

Danas je u prostorijama ALTA Banke održana tribina „Bezbednost u saobraćaju“. Osnivač ovog udruženja je novinarka i TV lice Dea Đurđević, koja je i sama pre dve godine doživela nezgodu koja ju je umalo koštala ruke i života. Danas, koračajući putem oporavka, Dea je posvećena unapređivanju bezbednosti i zdravlja ljudi, promovisanju bezbednog ponašanja i bezbednosne kulture, inkluziji osoba sa invaliditetom u društvo i edukaciji građana. Kroz raznovrsne aktivnosti Udruženja Dea se javno zalaže za promenu loših navika i stvaranje pravilne bezbednosne kulture, posebno kada je u pitanju bezbednost u saobraćaju.

ALTA banka a.d. Beograd je trajno posvećena društvenoj odgovornosti i nastoji da podržava aktivnosti, pojedince i udruženja koja za cilj imaju unapređenje kvaliteta života i edukaciju društva u celini. Pružanjem podrške uduženju „Budimo bezbedni“ ALTA Banka doprinosi promovisanju društveno odgovornog poslovanja i ponašanja, poštovanja saobraćajnih propisa, pomaže u razvoju i promociji ključnih vrednosti unutar društva i iskazuje svoju brigu kako o zaposlenima i klijentima, tako i o boljitku društva u celosti. Prepoznajemo da je prevencija ključna u umanjivanju neželjenih posledica i ovaj koncept primenjujemo u celokupnom poslovanju.

Zahvaljujemo se Dei što je sa nama podelila svoje iskustvo i podsetila nas koliko je bitno da budemo oprezni i odgovorni. Nadamo se da će ova lekcija biti pokretač promena sopstvenih loših navika i korak bliže kulturi bezbednog saobraćaja.

Tribina se održala uz poštovanje svih epidemioloških mera.Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.