ALTA BANKA OTVORILA NOVU EKSPOZITURU U CENTRU SUBOTICE

Utorak, 14/3/2023

ALTA banka je 13. marta 2023. otvorila vrata svoje nove ekspoziture u samom centru Subotice, na adresi Trg Republike 6. Ovo je 7. po redu ekspozitura ALTA banke u Srbiji, a 3. u Vojvodini, nakon Novog Sada i Vršca koja dokazuje napredak, stabilnost i pouzdanu podršku građanima i privredi. Širenjem svoje poslovne mreže ALTA banka je pružila servis velikom broju novih i postojećih klijenata.

Široka paleta bankarskih proizvoda, kvalitetna usluga, pouzdanost i iskustvo kao i stručno osoblje i moderan ambijent su ključni benefiti koji doprinose zadovoljstvu postojećih i novih klijenata ALTA banke.

„Ponosni smo što je ALTA banka otvorila još jednu modernu ekspozituru i to u samom centru Subotice. Građani Subotice će moći da koriste naše usluge na izuzetnoj lokaciji u prijatnom ambijentu, specijalno dizajniranom da upotpuni zadovoljstvo i udobnost klijenata pri svakoj poseti. Naš cilj je umereno širenje poslovne mreže i dostupnost građanima i privredi u svim najvećim gradovima u Srbiji. Sa ponosom mogu da najavim da nas uskoro očekuje otvaranje ekspoziture i na jugu zemlje. U ALTA banci težimo da svaki klijent dobije individualnu, personalizovanu uslugu i da naši zaposleni posvećuju pažnju svakom pojedinačnom korisniku naših proizvoda i usluga, osluškujući njegove potrebe. Naš fokus je da budemo pouzdan finansijski partner i podrška svojim klijentima, juče, danas i sutra.“ – izjavila je Predsednica Izvršnog odbra ALTA banke, Dr Una Sikimić.

ALTA banka  je za ovu priliku pripremila posebne pogodnosti i akcijske uslove, o kojima se detaljnije možete informisati u prijatnom ambijentu nove ekspoziture i na sajtu ALTA banke. 

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.