U Nišu je otvorena nova filijala ALTA Banke

Četvrtak, 8/8/2023

ALTA banka je, osluškujući potrebe tržišta, 07. avgusta 2023. godine otvorila novu filijalu u Nišu koja dokazuje razvoj, stabilnost i pouzdanu podršku građanima i privredi. Širenjem poslovne mreže ALTA Banka nastavlja da proširuje dostupnost svojih usluga i pruža servis velikom broju novih i postojećih klijenata.

Široka paleta bankarskih proizvoda, kvalitetna usluga, pouzdanost i iskustvo kao i stručno osoblje i moderan i prijatan ambijent su ključni benefiti koji doprinose zadovoljstvu postojećih i novih klijenata ALTA banke.

Nova filijala ALTA Banke se nalazi u samom centru Niša, na adresi Vožda Karađorđa broj 2. Otvorena je radnim danima od 08h do 20h kao i subotom od 08h do 13h.
U toku je promotivni period u ALTA Banci u vezi sa besplatnim održavanjem računa, sigurne štednje, kao i keš kredita i kredita za refinansiranje. Dodatne informacije, o svim uslugama i proizvodima koje ALTA Banka pruža, možete pronaći putem site-a https://altabanka.rs/

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.