IPS pokaži i popust važi

IPS pokaži i popust važi
Sreda, 11/11/2021

Kompanije Mercator i NIS u svojoj zajedničkoj kampanji pripremili su pogodnosti za kupovinu prilikom plaćanja „IPS pokaži“ metodom.

Za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u promotivnom perioduprilikom plaćanja „IPS pokaži“ metodom korisnici ostvaruju popust od 3 din po litru na kupovinu goriva (osim na TNG), dok u Mercator, Roda i Idea prodavnicama ostvaruju popust od 5% na iznos kupovine (osim za artikle koji su na popustu uz Super Karticu).

Period promocije traje od 12.11. do 12.12.2021. godine na svim maloprodajnim objektima.

Metoda plaćanja „IPS pokaži” je najsavremeniji instrument plaćanja na našem tržištu, a ujedno i jedini vid plaćanja, uz gotovinska plaćanja, koja trgovcu omogućava raspolaganje sredstvima naplaćenih od potrošača u svega par sekundi od transakcije. Ova instant metoda plaćanja koristi se putem mbanking aplikacije klikom na funkciju „IPS pokaži” nakon čega se korisniku prikazuje jedinstveni QR kod koji pokazuje trgovcu. Skeniranjem IPS QR koda sa telefona kupca, transakcija se izvršava u nekoliko sekundi. Kupac i prodajno mesto (kasa) dobijaju informaciju da je transakcija uspešno izvršena.Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.