DOŽIVITE MAGIJU U ALTA BANCI !

Specijalna pogodnost samo za korisnike ALTA banke.

Četvrtak, 16/3/2023

ALTA banka je ponosni partner Harry Potter: Istraži Hogvorts kroz Galeriju.

Plaćajte ALTA banka karticama U BILO KOJEM IZNOSU u Galeriji od 10. marta do 9. aprila i osvojite pasoš za Harry Potter: Istraži Hogvorts kroz Galeriju.

Pasoš možete preuzeti uz dokaz o plaćanju (fiskalni i slip račun) na jednom od registracionih pultova. Jedan korisnik može da osvoji jedan pasoš za celu porodicu.

Tematski događaj Harry Potter: Istraži Hogvort kroz Galeriju biće otvoren od 10. marta do 9. aprila 2023. godine u Galeriji, svakog dana od 13 do 21 čas, na tri lokacije: Kula trg u prizemlju, Savski trg i Gradski trg na 1. spratu.

Uz karticu ALTA banke doživi Hogvorts i tematske aktivacije najmagičnijeg mesta u Beogradu.

Povedite celu porodicu i stvarajmo uspomene zajedno.

Naslov
Sreda, 17/6/2020
Imajući u vidu broj klijenata koji su prihvatili zastoj u otplati obaveza (MORATORIJUM), propisan Odlukom o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema usled pandemije izazvane COVID-19, ALTA banka a.d. Beograd svim klijentima iz kategorije fizičkih lica, preduzetnika i pravnih lica Banke, dostavlja obaveštenje o prestanku prava na korišćenje propisane olakšice u otplati obaveza. Datum prestanka zastoja u otplati obaveza je 29.06.2020. tako da od 30.06.2020.g počinje plaćanje obaveza i to tako što će, nakon isteka moratorijuma, Vaše obaveze dospevati na isti dan u mesecu kao i pre stupanja moratorijuma na snagu. Više…

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.