Dobro došli
u ALTA Banku

Stabilna, sigurna i jaka!

Keš kredit

podržavamo Vaše želje

Saznajte više

Štednja

novo mesto Vaše štednje

Saznajte više
ALTA Banka uručila prvu nagradu na manifestaciji „Igranka kod Vuka“
Ponedeljak, 5/10/2020

Pobedniku kreativnog likovnog konkursa u okviru dečije manifestacije „Igranka kod Vuka“, koju je organizovao Teatar Vuk, u petak je uručena nagrada ALTA Banke. Cilj konkursa je bio usmeren na edukaciju i podsticanje kreativnosti u likovnom stvaralaštvu najmlađih.

ALTA Banka, prepoznajući potencijal koji deca imaju i značaj kulturno-umetničkog razvoja, nastaviće da podržava ovu manifestaciju sa željom da motiviše posetioce, ali i njihove roditelje da podstiču mališane na prisustvo kulturnim događajima i razvoj umetničkog stvaralaštva.

Prvu nagradu je osvojila Tara N. a uručio je Ivan Novaković, direktor Komercijalnog bankarstva u ALTA Banci: „ALTA Banka je privilegovana što može da učestvuje u projektima kao što je podška manifestaciji Teatra Vuk i tako doprinese edukaciji dece, razvoju njihove kreativnosti i upoznavanju sa različitim kulturnim sadržajima. Prave vrednosti se prepoznaju, pa se tako i kvalitet programa jasno video tokom trajanja manifestacije, a nama iz ALTA Banke posebno zadovoljstvo pričinjava mogućnost da nagradimo najbolji likovni rad i na taj način završimo ovu lepu manifestaciju”.

Odluku o najboljim radovima donosio je stručni žiri i prva nagrada je pripala Tari N. kojoj je ALTA Banka obezbedila vrednosni vaučer. Na konkursu je učestvovalo vise od 100 dece i dodeljeno je ukupno 9 nagrada.

Manifestacija „Igranka kod Vuka“ setradicionalno organizuje jednom godišnje u okviru koje se dešava raznovrstan muzički, pozorišni, zabavni i edukativni program na otvorenom, uz poštovanje svih mera zdravstvene zaštite, gde deca uče različite plesne korake i koreografije sa studentima Instituta za igru, pevaju sa Aleksandrom Stefanom Radiševićem, crtaju i učestvuju u umetničkim i edukativnim radonicama, gledaju predstave za decu, zabavljaju se sa klovnovima, animatorima i mađioničarima i tako ispune kraj leta i početak nove školske godine pozorišnom igrom, zabavom, razonodom i nezaboravnim trenucima.

Preuzmi vest

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.