Debitne platne kartice

Elegantna klasika

Debitne platne kartice
Elegantna klasika

Plaćajte robu i usluge u zemlji i u inostranstvu, brzo i jednostavno, uz platne kartice ALTA Banke, a kada Vam zatreba gotovina, možete je podići na bankomatima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Debitne platne kartice predstavljaju praktičan način raspolaganja sopstvenim novcem, uz sve pogodnosti bezgotovinskog načina plaćanja. Debitne platne kartice možete koristiti u okviru raspoloživih sredstava koja imate na dinarskom ili deviznom računu.

Detaljan pregled potrošnje putem sistema Home bankinga i m-Bankinga ALTA Banke imate mogućnosti pregleda izvršenih transakcija i raspoloživog stanja, kao i plaćanje računa trećim licima bez dolaska u Banku.

ALTA Banka klijentima nudi:

U slučaju gubitka kartice potrebno je što pre pozvati call centar na broj 011/ 3040-900 kako bi se kartica blokrala!

VISA Electron debitna kartica ALTA Banke je kartica sa međunarodnim važenjem. Omogućava Vam raspolaganje sredstvima sa tekućeg dinarskog računa i deviznog računa – obavljanje novčanih transakcija u trgovinama, na šalterima i bankomatima Banke kao i ostalih banaka sa oznakom VISA Electron u zemlji i inostranstvu.

Kartica se izdaje svakom punoletnom, domaćem ili stranom fizičkom licu koje kod Banke otvori dinarski platni račun i devizni račun po viđenju. Na zahtev Korisnika Banka može izdati do dve dodatne kartice za čije je korišćenje odgovoran vlasnik osnovne kartice.

Visa Electron platna kartica sa čipom je zasnovana na savremenim tehnološkim rešenjima koja Vam obezbeđuju visok nivo sigurnosti. Svaka kartica ima u sebi integrisan sigurnosni čip, koji pruža visok nivo zaštite informacija i tako praktično onemogućava njihovu zloupotrebu. Čip tehnologija predstavlja savremen način čuvanja podataka na kartici čime je onemogućeno njihovo kopiranje.

Za identifikaciju korisnika kartice kod transakcija učinjenih VISA Electron karticom obavezan je unos PIN broja i to na svim bankomatima i na POS terminalima koji podržavaju čip tehnologiju.

Kartica se izdaje i reizdaje potpuno besplatno, bez plaćanja bilo kakve naknade ili članarine.

DinaCard ALTA Banke je nacionalna debitna platna kartica. Ona ima tri funkcije:

  • Platna kartica;
  • Identifikaciona kartica uz čekove ALTA Banke;
  • Identifikaciona kartica za korišćenje na šalterima ALTA Banke.

Kartica se izdaje svakom punoletnom, domaćem ili stranom fizičkom licu sa prebivalištem u Republici Srbiji, koje kod Banke otvori dinarski platni račun. Na zahtev Korisnika Banka može izdati do dve dodatne kartice za čije je korišćenje odgovoran vlasnik osnovne kartice.

DinaCard se može koristiti samo u okviru raspoloživih sredstava na platnom računu za plaćanje roba i usluga i za podizanje gotovog novca u Republici Srbiji na mestima na kojima je istaknut znak „DinaCard“.

DinaCard ALTA Banke izdaje se i reizdaje potpuno besplatno, bez plaćanja bilo kakve naknade ili članarine.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.