Debitne platne kartice

Elegantna klasika

Debitne platne kartice
Elegantna klasika

Plaćajte robu i usluge u zemlji i u inostranstvu, brzo i jednostavno, uz platne kartice ALTA Banke, a kada Vam zatreba gotovina, možete je podići na bankomatima banke i na Money get bankomatima  24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Debitne platne kartice predstavljaju praktičan način raspolaganja sopstvenim novcem, uz sve pogodnosti bezgotovinskog načina plaćanja. Debitne platne kartice možete koristiti u okviru raspoloživih sredstava koja imate na dinarskom ili deviznom računu.

Detaljan pregled potrošnje putem sistema Home bankinga i m-Bankinga ALTA Banke imate mogućnosti pregleda izvršenih transakcija i raspoloživog stanja, kao i plaćanje računa trećim licima bez dolaska u Banku.

ALTA Banka klijentima nudi:

U slučaju gubitka kartice potrebno je što pre pozvati call centar na broj 011/ 3040-900 kako bi se kartica blokrala!

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.