Transfer novca

Kada je vreme dragoceno

Transfer novca
Kada je vreme dragoceno

ALTA Banka svojim klijentima, rezidentima i nerezidentima, koji kod Banke otvore devizni račun obezbeđuje brz i savremen sistem transfera novca u i iz inostranstva, vrši prijem i isplatu svih vrsta priliva iz inostranstva, vrši plaćanja prema inostranstvu u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju po veoma povoljnim uslovima.

Korišćenjem loro doznaka sredstva iz inostranstva su Vam dostupna po najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku, a instrukcije možete dobiti na šalterima Banke. Za plaćanja prema inostranstvu, u Ekspozituri treba da popunite Nalog za izvršenje nostro doznake i priložite prateću dokumentaciju, ukoliko je propisana, zavisno od svrhe plaćanja koja može biti:

ALTA Banka ima uspostavljene korespodentske odnose sa vodećim svetskim bankama i određenim brojem prvoklasnih banaka sa kojima održava intenzivnu poslovnu saradnju.

Glavni korespodenti ALTA Banke su:

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.