Doznake iz Australije

Brzina koja skraćuje daljinu

Doznake iz Australije
Brzina koja skraćuje daljinu | Projekat “MOJA ZEMLJA”

Ako ste u Australiji i ne planirate skori dolazak, ali biste voleli da budete u vezi sa Vama dragim ljudima, javite se ALTA Banci, jer možemo da Vam pomognemo. ALTA Banka je zaključila sporazum o saradnji sa Beo-Export Australia Pty Ltd i zajedničkim nastupom smo u mogućnosti da ponudimo sledeće usluge:

***BEO-EXPORT Australia PTY Limited, Australia Company Number 074232 830 sa sedištem u 68 Moore Street Liverpool, NSW 2170. Član grupacije Beo Group Australija:Beo-Export Australia Pty Ltd, Beo-Finance Pty Ltd i Beo-Travel Pty Ltd.. Beo-Finance Pty Ltd-on line Agencija Bendigo banke Australija. www.beoexport.com

Koledž Sveti Sava – Uvažavajući izuzetan značaj Koledža Sveti Sava za srpsku zajednicu u Australiji, ponosni smo jer nam se ukazala prilika da podržimo izgradnju i aktivnosti ove cenjene institucije, kao i na počasno zvanje za značajne sponzore koje nam je dodeljeno.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.