Doznake iz Australije

Brzina koja skraćuje daljinu

Saznajte više

Transfer novca

Kada je vreme dragoceno

Saznajte više

Menjački poslovi

Sigurne i brze transakcije

Saznajte više

WESTERN UNION

Deo svetske mreže

Saznajte više

Isplata deviznih penzija

Zaslužena sigurnost

Saznajte više

Brzina koja skraćuje daljinu | Projekat „MOJA ZEMLJA”

Ako ste u Australiji i ne planirate skori dolazak, ali biste voleli da budete u vezi sa Vama dragim ljudima, javite se ALTA Banci, jer možemo da Vam pomognemo. ALTA Banka je zaključila sporazum o saradnji sa Beo-Export Australia Pty Ltd i zajedničkim nastupom smo u mogućnosti da ponudimo sledeće usluge:

Kada je vreme dragoceno

ALTA Banka svojim klijentima, rezidentima i nerezidentima, koji kod Banke otvore devizni račun, obezbeđuje brz i savremen sistem transfera novca u i iz inostranstva, vrši prijem i isplatu svih vrsta priliva iz inostranstva, vrši plaćanja prema inostranstvu u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju po veoma povoljnim uslovima.

Sigurne i brze transakcije

ALTA Banka obavlja menjačke poslove u svoje ime i za svoj račun uz povoljne kurseve. Za otkup i prodaju deviza od građana Banka ne naplaćuje proviziju.

Banka je uključena u svetsku mrežu za elektronski transfer novca WESTERN UNION.

Zaslužena sigurnost

ALTA Banka omogućava transfer i isplatu sredstava penzionerima koji su pravo na penziju, invalidninu i druga socijalna davanja ostvarili u inostranstvu. Isplata je moguća istog dana po prijemu sredstava, i vrši se u valutama EUR, USD, CHF ili RSD.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.