Namenski depoziti

Depoziti

Namenski depoziti
Depoziti

Banka vrši prijem sredstava klijenta kao namenski depozit za kupovinu i prodaju HOV i namenski depozit za osnivanje privrednih društava.

Za zaključenje ugovora o kupovini i prodaji HOV sa klijentima koji imaju otvoren dinarski lii devizni račun kod Banke neophodno je dostaviti pored zahteva i ugovor sa ovlašćenim brokerskim posrednikom.

Za zaključenje Ugovora o depozitu za osnivanje preduzeća osim zahteva neophodno je dostaviti i dokument kao dokaza o pokretanju postupka osnivanja preduzeća.

Za klijente koji nemaju otvoren račun kod Banke – potrebno je i da se podnese dokumentacija koja je predviđena za otvaranje platnih računa.

Klijent može da se obrati Banci za informacije koje se odnose na: podatke o stanju i promenama na računu, stanju depozita, visini kamatnih stopa i naknada za određenu vrstu posla, dokumentaciji koju je neophodno dostaviti Banci kao i drugim informacijama koje se odnose na Opšte uslove poslovanja.

Informacije o opštim uslovima poslovanja Banke možete preuzeti sa našeg sajta preko linka download.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.