Zaštita podataka o ličnosti

ALTA banka a.d. Beograd

Zaštita podataka o ličnosti
ALTA banka a.d. Beograd

ALTA Banka a.d. Beograd (u daljem tekstu: Banka), sa sedištem u Beogradu, Bulevar Zorana Đinđića 121, MB 07074433, PIB 100001829, Tel: 011/2205-500, E-mailinfo@altabanka.rs je usklađena sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik“, br. 87/2018, u daljem tekstu: Zakon). Banka zakonito, pošteno i transparentno obrađuje podatke o ličnosti i ovim putem obaveštava svoje korisnike i druga lica čiji se podaci obrađuju o svim bitnim aspektima obrade njihovih podataka o ličnosti.

Kontakt podaci Lica zaduženog za zaštitu podataka o ličnosti

U vezi sa obradom i zaštitom podataka o ličnosti, kao i ostvarivanjem prava zagarantovanih Zakonom, lice na koje se podaci odnose može se obratiti Licu za zaštitu podataka o ličnosti (DPO – Data Protection Officer) putem:

ALTA Banka a.d. Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 121, 11070 Beograd, sa naznakom: „Za Lice za zaštitu podataka o ličnosti”

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.