Korporativni profil

O ALTA banci

Kongresna dvorana

ALTA Banka a.d. Beograd

ALTA Banka se nalazi u modernom poslovnom centru Beograda, na Novom Beogradu, u ulici Bulevar Zorana Đinđića. U neposrednoj blizini su TC Mercator, opština Novi Beograd, YUBC, hotel Falkensteiner, Štark Arena, kao i brojne domaće i strane banke, ambasade, kompanije, osiguravajuća društva, biznis i tržni centri i elitni hoteli.

 Zgrada banke je sagrađena prema najvišim bezbednosnim standardima, u potpunosti pokrivena video-nadzorom, uz konstantno prisustvo osoblja obezbeđenja, zbog čega su posebno pogodne za manifestacije koje zahtevaju visok nivo sigurnosti zvanica.

Kongresna dvorana, kapaciteta 200 mesta, se nalazi u prizemlju Banke i opremljena je tako da zadovolji potrebe najrazličitijih skupova. Pogodna je za organizovanje svih vrsta kongresa, konferencija i seminara, proslava i prijema ambasada, poslovnih i naučnih skupova, održavanje godišnjih skupština kompanija, promocija, stručnih radionica, društvenih i kulturnih manifestacija.

Dvorana je klimatizovana i korisnicima je na raspolaganju kompletna tehnička oprema – rasveta, audio-sistem za ozvučenje sale sa ukupno 12 mikrofona (od čega su 3 ručna bežična i jedan bežični lavalier – bubica), video-prikaz slike sa pratećim tonskim zapisom preko dva video projektora na ekranima 100’’, mogućnost reprodukcije zvuka sa CD-a, kao i reprodukcija video zapisa sa DVD-a i BluRay-a koji su smešteni u tehničkoj režiji, mogućnost reprodukcije video i tonskog zapisa sa notebook računara za govornicom (računari mogu biti sa VGA+A, HDMI ili DisplayPort izlazima).

Prateća infrastruktura podrazumeva garderobni prostor i obezbeđen parking koji se nalazi pored zgrade Banke, pokriven video-nadzorom.

Vaš upit možete poslati na marketing@altabanka.rs

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.