Dobro došli
u ALTA Banku

Stabilna, sigurna i jaka!

Finansijski izveštaji

Saznajte više

Prigovori

Saznajte više

Opšti uslovi poslovanja

Saznajte više

Društvena odgovornost

Saznajte više

MISIJA

Spoj iskustva generisanog kroz različite razvojne faze poslovanja, temeljno poznavanje domaćeg, inostranih i tržišta jugoistočne Evrope, potpuna posvećenost potrebama svakog pojedinačnog klijenta i savremeni pristup poslovanju čine ALTA banku finansijskim partnerom, orijentisanim na pružanje visoko kvalitetnih proizvoda i usluga iz domena bankarske industrije uz stvaranje dugoročno kvalitetnih poslovnih odnosa.

VIZIJA

Moderna organizacija, fokus na tržišta koja su nedovoljno pokrivena od strane velikih banaka, savremena tehničko tehnološka rešenja u poslovanju i orijentacija ka digitalizaciji procesa su prioriteti Banke u budućem periodu.

O ALTA BANCI

Uspešno završenim procesom privatizacije tokom 2019. godine banka, pod novim imenom ALTA Banka, nastavlja svoj četrdesetogodišnji staž u bankarskom sektoru Srbije sa novom energijom, novom vizijom i namerom da bar još četrdeset godina bude finansijski partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije.

Kao banka univerzalnog karaktera, ALTA Banka u svojoj ponudi ima proizvode i usluge u skladu sa modernim standardima. Zahvaljujući temeljnom poznavanju specifičnosti i mogućnosti lokalnog tržišta banka je spremna da odgovori na sve potrebe poslovanja malih i srednjih preduzeća. ALTA Banka zahvaljujući dobrom poznavanju inostranih tržišta, a posebno tržišta zemalja u razvoju i u regionu, je specijalizovana i za podršku realizaciji kompleksnih razvojnih i infrastrukturnih projekata. Fokus na poslovanje sa privredom je srž poslovne strategije, ali će se u budućem periodu poslovanje banke razvijati i u pravcu poslovanja sa stanovništvom, uz posvećenost unapređenju standarda kvaliteta i modernizaciji procesa, usluga i proizvoda. Partnerski odnos sa sistemom Alta Pay-omogućava nam širenje geografske pokrivenosti tržišta što će našu ponudu, koju će činiti inovativni proizvodi, učiniti lako dostupnom većini građana i privrednika Srbije.

ALTA Banka nastavlja da neguje posvećen odnos prema konceptu korporativne društvene odgovornosti, što potvrđuje našu trajnu orijentaciju na poštovanje univerzalnih etičkih principa koji su osnov naše korporativne filozofije, odnosno trajnu posvećenost potrebama lokalne zajednice.

Stabilna, sigurna i jaka! Vaša ALTA banka.

Mapa

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.