m-Banking

Jer vreme je dragoceno – Banka tamo gde si ti

m-Banking
Jer vreme je dragoceno – Banka tamo gde si ti

Obaveštavamo sve klijente (fizička lica) koji imaju otvorene dinarske i devizne račune u Banci, a korisnici su Home banking i m-banking servisa, da od 18.07.2018. godine mogu obavljati transakcije kupovine i prodaje deviza u valuti EUR, po povoljnijem kursu korišćenjem navedenih servisa.

ALTA mBanking je servis za bankarsko poslovanje preko Interneta namenjen fizičkim licima. Omogućava brz pristup računu i potpunu funkcionalnost šaltera banke, u bilo koje vreme i sa bilo koje lokacije, upotrebom aplikacije za pametni telefon.

Prednosti korišćenja mBank:

Štedite vreme i novac koristeći mBank:​

Tehnički preduslovi:

Nije dozvoljeno da se plaćanje putem servisa home/m-bankinga vrši u komercijalne svrhe, odnosno kao poslovna delatnost i na taj način ostvaruje ekonomska korist.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi unapredio funkcionalnost stranica, prilagodio i analizirao saobraćaj, i za potrebe remarketinga. Informacije o korišćenju web-sajta delimo sa partnerima za društvene mreže, analitiku i oglašavanje. Više o kolačićima pročitajte u Zaštita podataka o ličnosti na internet prezentaciji Banke.