Pocetak / Vesti / Aktuelno / Vesti

Vesti

ALTA Banka predstavlja manifestaciju za decu „Igranka kod VUKA“ u organizaciji Teatra VUK

Subota, 5/9/2020

ALTA Banka predstavlja manifestaciju za decu „Igranka kod VUKA“ u organizaciji Teatra VUK

Galerija slika

ALTA Banka je na obostrano zadovoljstvo uspostavila uspešnu saradnju sa Teatrom VUK, sa ciljem da podstakne i pomogne produkciju i stvaralaštvo kulturnih dešavanja u našojprestonici, u periodu koji je pred nama, a nakon događaja koji su posetu ustanovama kulture stavili u drugi plan.

Stoga smo se mi u ALTA Banci odazvali na poziv Teatra VUK i rado odlučili da učestvujemo u tradicionalnoj kulturnoj manifestaciji “Igranka kod Vuka”, u okviru koje će biti organizovan raznovrstan muzički, pozorišni, zabavni i edukativni program na otvorenom, uz poštovanje svih mera zdravstvene zaštite.

Na Trgu ispred VUКA, svakog petka, subote i nedelje, od 4. septembra do 2. oktobra deca će moći da uče različite plesne korake i koreografije sa studentima Instituta za igru, pevaju sa Aleksandrom Stefanom Radiševićem, crtaju i učestvuju u umetničkim i edukativnim radonicama, gledaju predstave za decu, zabavljaju se sa klovnovima, animatorima i mađioničarima i tako ispune kraj leta i početak nove školske godine pozorišnom igrom, zabavom, razonodom i nezaboravnim trenucima.

Kao finansijska institucija od poverenja u poslovanju se fokusiramo na pitanja finansijske stabilnosti i smatramo da nas posvećenost razvoju društva podstiče da se neizostavno bavimo i sferama čovekovog kreativnog i umetničkog postojanja. Uvereni smo da ćemo podrškom manifestaciji doprineti većoj popularizaciji i učvršćivanju veza između Teatra VUK i publike, odnosno celokupne zajednice.

“Aktivno učešće u manifestaciji „Igranka kod Vuka“ je deo naše strategije da otvoreno komuniciramo sa društvom i podstaknemo i druge korporacije da slede naš primer svojim angažovanjem i podrže ustanove kulture. Smatramo da je uloga privatnog sektora u podršci budućeg razvoja društva izuzetno važna“, izjavio je predsednik Izvršnog odbora ALTA Banke, Vladimir Čupić. „Manifestacija koja se održava tradicionalno na Trgu kod Vuka, predstavlja snažan doprinos afirmaciji pozorišne scene i uključivanju mladih i najmlađih u umetničku scenu kroz edukativne radionice i kreativni kulturno-umetnički program. Njena važnost je i ta što na društveno odgovoran način povezuje privredne činioce kao što je ALTA Banka sa najprefinjenijim aspektima kulturne produkcije“, kaže Vladimir Čupić.

„Nijedan čovek nije ostrvo“. Danas ovaj citat Džona Dona znači mnogo više nego ikad, jer u vreme kad se vesti šire tviterom i prijatellji pronalaze jedni druge širom sveta preko interneta i društvenih mreža, niko više ne može da živi izolovano. Nijedan čovek, nijedna ljudska delatnost više ne može da opstane sama za sebe. Ovo je doba povezivanja, doba komunikacije i doba građenja odnosa. Biznis se uvek, po svojoj prirodi opirao granicama i prvi koji je pronalazio puteve povezivnja. Ekonomiji je potrebno prostranstvo da bi se razvijala. Kultura i umetnost odavno ne poznaju granice. Kultura i umetnost su nekad najjači i najvidljiviji most povezivanja. Ali, kultura ne može da opstane bez povezivanja, ne samo sa drugim umetnostima, već i sa predstavnicima biznisa. ALTA Banka, kao jedan od lidera u svom biznisu to najbolje prepoznaje. Zato je Teatru VUK veoma važna ova podrška, pogotovo podrška projektima koji su namenjeni najmlađoj publici, kao što je manifestacija „Igranka kod Vuka“, izjavio je direktor Teatra VUK, Svetislav Goncić.

Manifestacija se održava jednom godišnje, i tokom pet vikenda, u septembru, najmlađi posetioci će imati mogućnost da učestvuju u kreativnom likovnom konkursu. Cilj izložbe učesnika konkursa je da se podigne svest o značaju likovne kulture, a posebna pažnja je usmerena na edukaciju dece i mladih ljudi i podsticanju kreativnosti u likovnom stvaralaštvu. Tim povodom, prepoznajući potencijal koji deca imaju, pod pokroviteljstvom ALTA Banke, biće dodeljena i nagrada za najbolji crtež.

Svi programi su besplatni.
Obaveštavamo vas da je Upravni odbor ALTA Banke a.d. Beograd sazvao Vanrednu sednicu Skupštine ALTA banke a.d. Beograd koja će se održati 25. septembra 2020. godine

Utorak, 1/9/2020

Obaveštavamo vas da je Upravni odbor ALTA Banke a.d. Beograd sazvao Vanrednu sednicu Skupštine ALTA Banke a.d. Beograd koja će se održati 25. septembra 2020. godine sa početkom u 12 sati. Sednica će se održati u prostorijama ALTA Banke a.d. Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 121.Otvorena nova ekspozitura ALTA Banke na Altini

Ponedeljak, 3/8/2020

ALTA Banka otvorila je novu ekspozituru u naselju Altina, u Zemunu na adresi Ugrinovačka 212. Otvaranjem nove ekspoziture i opremanjem po najnovijim bankarskim standardima ALTA Banka ostaje pouzdan partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije.

Dragoslav Krpić, direktor ekspoziture ALTA Banke: “Nastavljamo da razvijamo poslovanje ALTA Banke i približavamo se potrebama stanovništva. Želimo da pokažemo našim klijentima na Altini da smo prepoznali potrebu da proširimo mrežu i omogućimo im da bržei lakšekoriste usluge i prozvode ALTA Banke. U novootvorenoj ekspozituri zainteresovani građani će moći da obavljaju svoje svakodnevne finansijske transakcije ali i da se detaljno upoznaju sa ponudom Banke, koja nudi niz atraktivnih proizvoda kako za stanovništvo tako i za privredu. Verujemo da će rad ekspoziture pozitivno uticati na jačanje lokalne infrastrukture i podsticanje ekonomskog razvoja Altine”.

Pored redovne ponude, ALTA Banka svima koji do kraja septembra ove godine otvore platni račun u novoj ekspozituri u naselju Altina poklanja 6 meseci održavanja platnog računa bez naknade. Pozivamo sve građane i privrednikeda se u modernom i prijatnom ambijentu ekspoziture ALTA Banke na Altini, u ulici Ugrinovačka 212, upoznaju sa našim ljubaznim kolegama koji će vam biti na raspolaganju za sve vaše finansijske potrebe. Dobrodošli ste u ALTA Banku, gde je vaš uspeh naš cilj.
Obaveštenje svim klijentima ALTA Banke a.d. Beograd o ponudi zastoja u otplati obaveza (moratorijum)

Petak, 31/7/2020

U skladu sa Odlukom o privremenim merama radi ublažavanja posledica pandemije COVID-19 u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema, donete od strane Izvršnog odbora Narodne banke Srbije dana 27. jula 2020. godine (u daljem tekstu: Odluka), Alta banka a.d. Beograd svim klijentima iz kategorije fizičkih lica, poljoprivrednika, preduzetnika i pravnih lica upućuje ponudu zastoja u otplati obaveza (moratorijum) koju možete pogledati opširnije ovde.

Više informacija o reprezentativnom primeru i primeni moratorijuma u praksi možete pronaći klikom na link
Vladimir Čupić je preuzeo funkciju predsednika Izvršnog odbora ALTA banke

Utorak, 28/7/2020

U skladu sa odlukom o imenovanju, donetom od strane Upravnog odbora ALTA banke ad Beograd i nakon dobijanja prethodne saglasnosti Narodne Banke Srbije, Vladimir Čupić je u četvrtak, dana 23.07.2020, godine preuzeo funkciju predsednika Izvršnog odbora ALTA banke.

Vladimir Čupić na funkciju predsednika Izvršnog odbora ALTA banke dolazi iz Atlantic Grupe koja je jedna od vodećih kompanija u prehrambenoj industriji, gde je poslednje tri godine bio na poziciji direktora predstavništva za Srbiju.

Vladimir Čupić je renomiran bankar, koji je svoju bankarsku karijeru gradio u AIK banci ad Niš i Hypo Alpe Adria banci, gde je obavljao funkciju predsednika Izvršnog odbora, stekavši bogato iskustvo u oblasti finansija i bankarstva. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Imajući u vidu stratešku poziciju i potencijal Banke, Vladimir Čupić će se u narednom periodu, zajedno sa svojim timom, fokusirati da jednostavnošću i efikasnošću ALTA banka bude servis po meri i pravi izbor klijenata.
Promenjeno radno vreme u ekspozituri Novi Beograd

Petak, 24/7/2020

Poštovani klijenti,

Od 24.07.2020. naše kolege u ekspozituri Novi Beograd su vam na raspolaganju radnim danima od 08h do 18h, a subotom od 09h do 13h.

Molimo vas da prilikom posete ekspozituri držite fizičko odstojanje od 2m, i nosite zaštitne maske.

U cilju zaštite vašeg zdravlja, kao i zdravlja naših zaposlenih, u ekspozituri može boraviti najviše 10 osoba u istom trenutku.

Brinimo o drugima i o sebi.

Istureni šalter Singidunum privremeno obustavlja neposredni rad sa strankama

Petak, 24/7/2020

Promenjeno radno vreme ekspoziture na Novom Beogradu

Utorak, 14/7/2020

Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da je promenjeno radno vreme ekspoziture na Novom Beogradu.

Novo radno vreme, ponedeljak-petak: 08h-16h se primenjuje od 16.7.2020.

Molimo vas da prilikom posete ekspozituri držite fizičko odstojanje od 2m, i nosite zaštitne maske.

U cilju zaštite vašeg zdravlja, kao i zdravlja naših zaposlenih, u ekspozituri može boravit najviše 10 osoba u istom trenutku.

Brinimo o drugima i o sebi.

Obavezne mere prilikom boravka u prostorijama ALTA Banke

Ponedeljak, 6/7/2020

Poštovani klijenti,

u cilju zaštite vašeg i zdravlja naših kolega, obaveštavamo vas da je nošenje maski obavezno u svim prostorijama ALTA Banke.

Molimo vas da u cilju prevencije širenja zaraze držite minimalno fizičko rastojanje od 2 metra i da vršite dezinfekciju ruku sredstvima koja su vam na raspolaganju.

 

Budimo odgovorni prema sebi i drugima.

Obaveštenje o prestanku važenja moratorijuma

Sreda, 17/6/2020

Imajući u vidu broj klijenata koji su prihvatili zastoj u otplati obaveza (MORATORIJUM), propisan Odlukom o privremenim merama za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema usled pandemije izazvane COVID-19, ALTA banka a.d. Beograd svim klijentima iz kategorije fizičkih lica, preduzetnika i pravnih lica Banke, dostavlja obaveštenje o prestanku prava na korišćenje propisane olakšice u otplati obaveza.

Datum prestanka zastoja u otplati obaveza je 29.06.2020. tako da od 30.06.2020.g počinje plaćanje obaveza i to tako što će, nakon isteka moratorijuma, Vaše obaveze dospevati na isti dan u mesecu kao i pre stupanja moratorijuma na snagu. Više...
(1-10/36) 1 2 3 4