Doznake iz Australije (projekat My land)

Projekat "MOJA ZEMLJA"

Ako ste u Australiji i niste zaboravili Srbiju, ne planirate skori dolazak, ali biste voleli da budete u vezi sa rođacima, prijateljima, javite se ALTA banci, jer ni Australija nije tako daleko.

ALTA banka je zaključila sporazum o saradnji sa Beo-Export Australia Pty Ltd. Zajedničkim nastupom nudimo sledeće usluge:

  • Mogućnost otvaranja računa u ALTA banci preko kompanije Beo-Export Australia Pty Ltd;
  • Izvršenje doznake iz Australije, s tim da primalac u Srbiji može raspolagati sredstvima u istom danu;
  • Mogućnost transfera stredstva na Vaš račun kod ALTA banke ili račun drugog fizičkog lica kod banke u Srbiji ili u inostranstvu;
  • Izbor povoljnih uslova oročenja vaših depozita;
  • Mogućnost uspostavljanja on line veze sa Vama (e-banking) za pristup i uvid u transakcije Vašeg računa;
  • Mogućnost plaćanja u Srbiji ili u inostranstvu.

***BEO-EXPORT Australia PTY Limited, Australia Company Number 074232 830 sa sedištem u 68 Moore Street Liverpool, NSW 2170. Član grupacije Beo Group Australija:Beo-Export Australia Pty Ltd, Beo-Finance Pty Ltd i Beo-Travel Pty Ltd.. Beo-Finance Pty Ltd-on line Agencija Bendigo banke Australija. www.beoexport.com

Koledž Sveti Sava

Uvažavajući izuzetan značaj Koledža Sveti Sava za srpsku zajednicu u Australiji, ponosni smo jer nam se ukazala prilika da podržimo izgradnju i aktivnosti ove cenjene institucije, kao i na počasno zvanje za značajne sponzore koje nam je dodeljeno.